1 Start
2 Om Paris
3 Innan du reser
4 Resan
5 Parisguiden
6 Om oss
 » Hotell i Paris     » Restauranger i Paris     » Attraktioner i Paris     » Shopping i Paris     » Barer och klubbar i Paris    » Gifta sig i kärlekens Mecka - Paris
Genvägar:

- Startsida
- Snabbfakta om Paris
- Paris stadsdelar
- Kommunikationer
- Inför resan
- Snabbguide i franska
- Boka resa till Paris
- Reseguidens startsida
- Hotell i Paris
- Mat och dryck
- Sevärdheter
- Shopping
- Barer och klubbar
- Bröllop i Paris
- Reseböcker & rese-tidningar
- Poker & Casino

- Om oss
- Tipsa en vän
- Länkar
- Sitemap

 

Hotell i Paris

Vi hjälper dig att hitta Paris bästa hotell

För de av oss som inte har turen att kunna bo gratis hos en bekant i Paris, är ett hotell, lägenhetshotell eller vandrarhem ett måste.

Generellt sett är hotellstandarden i Paris hög, men tyvärr är priserna också relativt höga. Vi rekommenderar dig varmt att boka ditt boende på nätet (se sökrutan nedan). På så sätt kan du ofta spara mycket pengar, dessutom är det väldigt smidigt och enkelt att sitta hemma och jämföra hotell, läsa omdömen etc.

Nedan har vi listat de, enligt oss, bästa hotellen i Paris.

Budgethotell i Paris

Hotel Amarys Simart är ett mycket mysigt hotell i Paris. Rummen har en typisk fransk atmosfär och är mycket billiga, c:a 150-900 kronor natten. Rekommenderas varmt för dig med en lite tightare budget.
» Mer information och bästa pris

Hotell De la Cite Rougemont är ett av Paris absolut bästa budgethotell. Det är tvåstjärnigt och har fått fantastiska omdömen på Hotels.com. Priserna börjar kring 300-400 kronor natten men för det får man ett fräscht rum med bra service på superbt läge!
» Mer information och bästa pris

Det, enligt vår mening, allra bästa budgethotellet (2-stjärnigt) är emellertid Kyriad Paris Bercy Village som håller mycket god standard för priset. Läget är bra (om än inte perfekt), personalen trevlig och rummen fina. Pris från c:a 500 kr per natt.
» Mer information och bästa pris

Medelklasshotell i Paris

Best Western Hotel Eiffel Cambronne är ett av Paris bästa 3-stjärniga hotell. Bekväma rum med bra faciliteter, och ett alldeles superbt läge. Hotellet ligger bara c:a 5 minuters gångväg Eiffeltornet. Priserna börjar på c:a 1000 kronor natten.
» Mer information och bästa pris

Hotel France Albion är ett billigare medelklasshotell i Paris. Inte supermodernt, men överlag mycket bra standard sett till priset. Dessutom är hotellgästerna mycket nöjda - hela 97-99% är nöjda på Hotels.com! Pris från cirka 700 kronor per natt.
» Mer information och bästa pris

Lyxhotell i Paris

Sofitel La Defense som ligger lite utanför stadskärnan är ett riktigt bra 5-stjärnigt hotell i den anrika kedjan Sofitel. Här kan du lyx från bara lite drygt 1000 kronor per natt vilket är oerhört prisvärt!
» Mer information och bästa pris

L' Hotel de Sers är ett lite modernare, men fortfarande klassiskt lyxigt, lyxhotell i Paris. En pärla som vi kan rekommendera riktigt varmt. Genomgående superb kvalitet och extremt goda omdömen på sidor som Hotels.com. Priserna börjar här på c:a 2000-3000 kronor natten.
» Mer information och bästa pris
 

Copyright © Snuffis Webbproduktion 2007 | Sitemap | Annonsera | Kontakta oss | Om cookies | Parisguiden.se - gratis resguide reseguide till Paris i Frankrike
Läs om Eiffeltornet, Notre Dame, Triumfbågen, Louvren, Place Pigalle, Place de la Concorde, Place Bastille, Tuilerieträdgården, Sacre-Coeur och mer i Parisguiden