1 Start
2 Om Paris
3 Innan du reser
4 Resan
5 Parisguiden
6 Om oss
 » Hotell i Paris     » Restauranger i Paris     » Attraktioner i Paris     » Shopping i Paris     » Barer och klubbar i Paris    » Gifta sig i kärlekens Mecka - Paris
Genvägar:

- Startsida
- Snabbfakta om Paris
- Paris stadsdelar
- Kommunikationer
- Inför resan
- Snabbguide i franska
- Boka resa till Paris
- Reseguidens startsida
- Hotell i Paris
- Mat och dryck
- Sevärdheter
- Shopping
- Barer och klubbar
- Bröllop i Paris
- Reseböcker & rese-tidningar
- Poker & Casino

- Om oss
- Tipsa en vän
- Länkar
- Sitemap

 

Guideböcker och resetidningar om Paris

Det finns många bra guideböcker till Paris

En bra guidebok, resebok eller resetidning är nästan ett måste för ett lyckat besök i Paris. I en bra guidebok kommer du att få matnyttiga tips på sevärdheter, restauranger och liknande, som är svåra att hitta på internet.

Med en bra resebok i fickan eller handväskan blir Parisvistelsen genast mycket enklare. Man hittar rätt, blir guidad med hjälp av bilder, kan läsa proffsomdömen på attraktioner och så vidare.

Här nedan har vi tipsat om några guideböcker, reseböcker och resetidningar till Paris.

Invid varje tips finns även en länk till en butik där du enkelt kan beställa hem produkten till ett lågt pris.

Paris - miniguide och karta
En prisvärd, 96-sidig guide till Paris som innehåller en stor, utvikbar karta. Det här är en lagom lång guide med det mesta du behöver inför en weekendsemester eller en minivecka i Paris.
Pris: 55 kr inkl moms
» Länk till Bokus

Reseguide Paris
En 144-sidig guide med lite mer information än den ovan. Här finns utvikningskarta, detaljerad restaurangguide, och extra mycket fakta om Notre-Dame, Champs-Élysées, Louvren, Quartier Latin, Luxembourgträdgården, Montparnasse, Eiffeltornet, Versailles och mer.
Pris: 62 kr inkl moms
» Länk till Bokus

Lonely Planet Paris
Lonely Planet är en av världens mest kända serier med guideböcker. Här finns i princip allt du behöver veta, även för en lite längre semester. Den här boken har hela 450 sidor, till ett rimligt pris. Enda nackdelen är väl egentligen att guiden är på engelska.
Pris: 145 kr inkl moms
» Länk till Bokus

Paris Berlitz Guidemap
En mycket detaljerad karta över Paris, som är bra att ha tillhands då man går omkring eller tar sig runt med kollektivtrafiken. Kartboken är på engelska, men riktigt prisvärd om du frågar oss.
Pris: 62 kr inkl moms
» Länk till Bokus

Historisk guide till Paris
Paris är, som vi alla vet, en av världens mest intressanta städer ur ett historiskt perspektiv. Den här guiden berättar allt ifrån fakta till roliga anekdoter om staden med många illustrativa bilder. Boken är på svenska och har 328 sidor.
Pris: 133 kr inkl moms
» Länk till Bokus

Resetidningar till Paris
En guidebok i form av en tidning med aktuella reportage, många bilder etc kan vara ett bra alternativ till en resebok (vanlig guidebok) till Paris. På nätet kan man beställa prisvärda provprenumerationer till sig själv eller någon annan på massvis av bra resetidningar.
» Tidningskungen

 

Copyright © Snuffis Webbproduktion 2007 | Sitemap | Annonsera | Kontakta oss | Om cookies | Parisguiden.se - gratis resguide reseguide till Paris i Frankrike
Läs om Eiffeltornet, Notre Dame, Triumfbågen, Louvren, Place Pigalle, Place de la Concorde, Place Bastille, Tuilerieträdgården, Sacre-Coeur och mer i Parisguiden