1 Start
2 Om Paris
3 Innan du reser
4 Resan
5 Parisguiden
6 Om oss
 » Hotell i Paris     » Restauranger i Paris     » Attraktioner i Paris     » Shopping i Paris     » Barer och klubbar i Paris    » Gifta sig i kärlekens Mecka - Paris
Genvägar:

- Startsida
- Snabbfakta om Paris
- Paris stadsdelar
- Kommunikationer
- Inför resan
- Snabbguide i franska
- Boka resa till Paris
- Reseguidens startsida
- Hotell i Paris
- Mat och dryck
- Sevärdheter
- Shopping
- Barer och klubbar
- Bröllop i Paris
- Reseböcker & rese-tidningar
- Poker & Casino

- Om oss
- Tipsa en vän
- Länkar
- Sitemap

Gratis reseguide till Paris

Hotell i Paris

Hotell

Vi har skrivit om de bästa hotellen i Paris. Här på Parisguiden.se finns något för alla plånböcker över hela staden!

» Klicka här
 

Mat och dryck i Paris

Restauranger

Frankrike, och framför allt Paris, är ju som vi alla vet världens kulinariska huvudstad. Här finns tusentals restauranger i världsklass - och vi hjälper dig att hitta rätt!

» Klicka här

Bar och nattliv i Paris

Barer och klubbar

Paris nattliv visar tydligt att staden är en av Europas stora metropoler. Vi på Parisguiden hjälper dig att hitta de bästa klubbarna!

» Klicka här

Shopping i Paris

Shopping

I Paris finns shopping för alla människor över hela staden fördelade på tiotusentals butiker, med allt från marknader till internationella lyxmärken som Gucci och Dior!

» Klicka här
Sevärt i Paris
Sevärdheter

Oavsett om du är intresserad av konst, kultur, arkitektur eller historia, har Paris det. Vi guidar dig till Eiffeltornet, Triumfbågen, Notre Dame, Louvren och mycket mer!

» Klicka här

Bröllop i Paris

Bröllop

Paris är en av världens vackraste och mest romantiska städer. Man kan ju fråga sig om det finns en enda stad som är mer lämpad för att gifta sig i?

» Klicka här
Reseguider till Paris
Reseböcker och resetidningar

För ännu mer information om Paris alla möjligheter, rekommenderar vi att du köper en guidebok till staden eller en restidning.

» Klicka här
Copyright © Snuffis Webbproduktion 2007 | Sitemap | Annonsera | Kontakta oss | Om cookies | Parisguiden.se - gratis resguide reseguide till Paris i Frankrike
Läs om Eiffeltornet, Notre Dame, Triumfbågen, Louvren, Place Pigalle, Place de la Concorde, Place Bastille, Tuilerieträdgården, Sacre-Coeur och mer i Parisguiden